Hoved >> Nyheter Og Fakta >> 10 romantiske blomster til Valentinsdagen

10 romantiske blomster til Valentinsdagen

Kjærligheten vil blomstre sammen med disse blomstene med romantiske navn.

Robin Sweetser

Valentinsdagen nærmer seg snart (14. februar), og hvis du helst ikke vil kjøpe blomster som vil visne og dø om noen dager, prøv å dyrke litt romantikk ved å gi pakker med frø med en spesiell betydning. Kjærligheten vil blomstre sammen med disse ti blomstene som har disse romantiske navnene. . .

blomst-2678384_1920_full_width.jpg

'Valentine' solsikke

  1. 'Valentine' solsikke vokser til å bli 5 fot høy. De sitrongule blomstene med sjokoladebrune senter er utmerket for å kutte, slik at du vil ha buketter hele sommeren for å minne deg om din voksende kjærlighet.
  2. 'Exotic Love Vine' aka Spansk flagg (Mina lobata) vokser til å bli 15 fot høy i en god sesong, en indikator på de store høydene som kjærligheten kan sveve. De flerfargede blomstene endres fra gul til oransje til rød når de modnes.
glem-meg-ikke-728121_1920_full_width.jpg

Ikke glem meg  1. Ikke glem meg (Myosotis spp) er en hardfør biennale som tepper bakken tidlig på våren med sine delikate rosa, hvite og blå blomster. Ifølge et tysk folkeeventyr fikk det navnet sitt da en ridder som plukket blomster ved en elvekant, falt i vannet og ble revet med av strømmen. Han ropte: 'Glem meg ikke!' da han kastet buketten til sin kjære.
poppy-1445435_1920_full_width.jpg

'Falling in Love' shirley valmue

  1. 'Falling in Love' shirleyvalmuer har delikate, crepe-papiraktige, 3-tommers brede doble blomster i en blanding av skarlagenrød, rose, hvit og korall. Disse sjarmørene blomstrer tidlig og vil gjensåes for å holde kjærligheten din i blomst år etter år.
  2. 'Lovers Mix' lerkespore er en klassisk snittblomst med spir i pastellfarger av lilla, rosa, blått, rosa og hvitt – perfekt for buketter for den spesielle personen.
  3. 'Summer Romance' alyssum heter det passende fordi du vil forelske deg i dens søte honningduft og blanding av lavendel, fiolett, hvit og rosa blomster.
garden_2015_011_full_width.jpg

Kjærlighet-løgn-blør

  1. Kjærlighet-løgn-blør (Amaranthus caudatus) er en arveplante som var en favoritt i viktorianske hager. En amarant, den bærer lange chenillelignende dusker av mørkerøde som fosser ned mot bakken på dramatisk måte. Det ser flott ut å vokse over et hvitt stakittgjerde.
  2. Kyss-meg-over-hageporten (Persicaria orientalis) er et annet eksotisk arvestykke. Med lett duftende, 4-6 tommer lange rosa dusker og hjerteformede blader, vil du finne det vanskelig å motstå. Blomstrer fra juli til frost, den kan vokse til 6-7 fot høy i et godt år og vil holde lidenskapen din på skjermen. For en kortere versjon, se etter kultivaren 'Cerise Pearls'. Den vokser til å bli bare 4-5 fot høy, og holder blomstene i øyehøyde.
blomster-2565387_1920_full_width.jpg

Kjærlighet-i-tåke

  1. Kjærlighet-i-tåke (Nigella damascena) er en annen klassisk blomst i den romantiske hagen som også er kjent som 'Love Entangle' eller 'Love-in-a-puzzle' for måten blomstene ser ut til å flyte i en sky av finkuttet løvverk. Blomstene kommer i mange nyanser av blått, lilla, rosa og hvitt med mørke sentre. Etter blomstringen kan de kjekke frøbelgene tørkes og brukes i arrangementer.
virgin-in-the-green-61723_1920_full_width.jpg

Love-in-a-mist frøkapsel

er supermånen i dag
  1. Selvfølgelig kan vi ikke glemme de berømte blødende hjerte . Hvem elsker ikke de buede sprayene av bittesmå rosa hjerter som dekker planter tidlig på våren?

blødende-hjerte-584707_1920_full_width.jpg

Bli lidenskapelig opptatt av hagearbeid og plant frøene til kjærlighet dette Valentinsdag !

Visste du at hver blomst har en symbolsk betydning? Se betydningen av blomster.

Blomster frø